REFERENSSIT

”Ensiluokkaista palvelua”

Kontiolahtelainen Raija Komppula on autostaan tarkka. Volvo sen olla pitää, ja varustelu kuljettajan tarpeisiin juuri oikein mitoitettu. Vuodesta 1999 lähtien Auto Aatamila on huolehtinut siitä, että Komppuloiden autoasiat ovat viimeisenpäälle kunnossa.

– Kalle Aatamilalta olen ostanut tähän mennessä kuusi käytettyä autoa, mieheni Pekka kaksi, Auto Aatamilan kanta-asiakas Raija Komppula

Asiakassuhde alkoi Komppulan vanhan Saabin sähköviasta. Tulipalo oli lähellä, ja autosta tuli käyttökelvoton.

– Kalle oli tuttu autokauppias naapurista, hänen puoleensa käännyin. Hyvä että käännyin, sillä siitä lähtien olemme saaneet iloita ensiluokkaisesta palvelusta!

Raija Komppula ajaa vuodessa keskimäärin 25 000 kilometriä. Ensimmäisen Saabin jälkeen kaikki autot ovat olleet Volvoja.

– Kalle tuntee autoilutapani ja mieltymykseni. Hän tietää, missä vaiheessa on oikea aika ottaa autokauppa-asiat esille. Eikä hän siinä välissä tyrkytä mitään, vaan tekee aidosti pitkäaikaista yhteistyötä ja kauppaa.

Komppula kehuu Auto Aatamilan palveluasennetta loistavaksi ja luottamusta syväksi. Aatamila ei jätä asiakastaan pulaan missään autoiluun liittyvissä kysymyksissä.

– Minulla oli lainassa kattoteline ja suksiboksi. Hirmuinen vihellys kuului ajaessa. Siitäpä soittamaan Kallelle, että onko mitään kikkakolmosta tähän vaivaan. Neuvot löytyivät hetkessä. Ei mistään tänä päivänä saa sellaista palvelua kuin Auto Aatamilasta.

”Palvelu ja hinta kohdallaan”

Sakari Aikiosta tuli Auto Aatamilan kanta-asiakas jo vuonna 1986. Suosikkimerkki oli Saab – niitä Aikio osti Aatamilasta vuosien mittaan peräti neljä. Yhteistyö Auto Aatamilan kanssa jatkuu, vaikka automerkkiä pitikin vaihtaa.   

Sakari Aikio perheineen muutti Joensuuhun vuonna 1985. Autokuume iski vuotta myöhemmin, tuttu vinkkasi kysymään menopeliä Juha ”Jussi” Aatamilalta.

– Nopeasti tuli selväksi, että Aatamilasta se menopeli kannattaa ostaa. Ensimmäinen auto oli Saab 99.

Vuoteen 1999 saakka Aikion perheessä autoiltiin Saabilla. Sitten merkki on vaihtunut Volvoon.

– Merkki vaihtui, sillä hyväkuntoisia käytettyjä Saabeja ei yksinkertaisesti enää saanut. Nykyisen Volvon ostin käytettynä Etelä-Suomesta, sekin kauppa syntyi Kalle Aatamilan kontaktien avulla. Asiakassuhde on säilynyt lujana, sillä Auto Aatamilassa tuntevat tyylini ja toiveeni. Hinta ja palvelu ovat olleet kohdillaan, ja huolenpitoa on autoasioissa saanut aina kun on tarvinnut.

Aikion perheessä oma auto on välttämätön. Matkaa Joensuun keskustaan on kymmenisen kilometriä, bussikyyti ei työ- ja kauppamatkoille ole toimiva vaihtoehto. Sakari Aikio luottaa hyväkuntoisiin käytettyihin autoihin.

– Käytetyssä autossa varustepaketit ovat valmiina ja hinta olennaisesti huokeampi kuin uudessa.