A-plus on vaihtoautojen parhaimmistoa

Auto Aatamilan A-plus merkintä kertoo vaihtoauton olevan valikoimamme parhaimmistoa. A-plus – merkinnällä varustetut autot ovat aina alle 5 vuotta vanhoja ja tarkastuksen läpikäyneitä, joten A-plus auton voit ostaa aina luottavaisin mielin.

Huolellisesti valittuja vaihtoautoja

Kaikki A-plus valikoimaan valitut vaihtoautot ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, nykyaikaisia ja luotettavia ajoneuvoja. Kaikki A-plus autot ovat alle viisi vuotta vanhoja ja enintään 130 000 km ajettuja. A-plus vaihtoautot sisältävät kattavat turvallisuusominaisuudet jo ikänsäkin puolesta. Turvallisuutta ja luotettavuutta myös painotetaan erikseen A-plus vaihtoautojen valinnassa.

Huollettu korkeimpien standardien mukaisesti

A-plus autot on huollettu korkeimpien tehdasstandardien mukaisesti. Autot läpikäyvät aina tarkastuksen ennen myyntiin tuloa. Kattavan kuntotarkastuksen lisäksi autoihin on suoritettu huolellinen puhdistus ja vahaus ennen myyntiin saapumista. A-plus autoista näet aina yksityiskohtaisen huoltohistorian, josta löydät kaikki aiemmat korjaukset ja huollot sekä niiden päivämäärät. Toisin sanoen, A-plus -vaihtoautoissa on aina täydellinen huoltokirja, joka on nykyään usein digitaalisessa muodossa.

A-lisäturva

Auto Aatamilan erillinen lisäturva on käytetyille autoille tarkoitettu kunnossapitopaketti, jonka voit halutessasi saada myös kaikkiin A-plus -vaihtoautoihin. Jos autoosi tulisi odottamaton rikkoutuminen, lisäturva voi säästää sinulta tuhansia euroja. A-lisäturva kattaa mm. moottorin ja voimansiirron, ohjauksen ja jarrujärjestelmän vikaantumisesta aiheutuvia korjauskuluja.

Tutustu A-lisäturvaan

Tutustu A-plus valikoimaan netissä

Kaikki A-plus autot on merkitty verkkosivuillamme A-plus -logolla, josta tunnistat auton olevan vaihtoautojen ehdottomasti laadukkainta kärkeä. Osana vastuullista autokauppaa, haluamme tarjota valikoimassamme erittäin laadukkaita ja huolellisesti valittuja vaihtoautoja. Kun vaadit vaihtoautoltasi hieman enemmän, tutustu Auto Aatamilan luotettaviin A-plus autoihin