A-plus on vaihtoautojen parhaimmistoa

Auto Aatamilan uusi A-plus merkintä kertoo vaihtoauton olevan valikoimamme parhaimmistoa. A-plus merkinnällä varustetut autot ovat alle 5 vuotta vanhoja ja yli 70 kohtaisen kuntotarkastuksen läpikäyneitä, joten A-plus auton voit ostaa aina luottavaisin mielin.

Huolellisesti valittuja

Kaikki A-plus valikoimaan valitut autot ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, nykyaikaisia ja luotettavia ajoneuvoja. Kaikki A-plus autot ovat alle viisi vuotta vanhoja ja enintään 130 000 km ajettuja.

Huollettu korkeimpien standardien mukaisesti

A-plus autot on huollettu korkeimpien tehdasstandardien mukaisesti. Autot läpikäyvät laajan kuntotarkastuksen, joka on katsastusta laajempi noin 70 kohtainen ulkopuolisen ja puolueettoman tarkastajan suorittama tarkastus. Tämän lisäksi autoihin on suoritettu huolellinen puhdistus ja vahaus ennen myyntiin saapumista. A-plus autoista näet yksityiskohtaisen huoltohistorian, josta löydät kaikki aiemmat korjaukset ja huollot sekä niiden päivämäärät.

A -lisäturva

Auto Aatamilan lisäturva on käytetyille autoille tarkoitettu kunnossapitopaketti. Jos autoosi tulisi odottamaton rikkoutuminen, lisäturva voi säästää sinulta tuhansia euroja.

Tutustu lisäturvaan

Tutustu A-plus valikoimaan netissä

Kaikki A-plus autot on merkitty logolla, josta tunnistat auton olevan vaihtoautojen laadukkainta kärkeä. Kun vaadit vaihtoautoltasi hieman enemmän, tutustu Auto Aatamilan luotettaviin A-plus autoihin