KOTIINTOIMITUS

Auto suoraan kotiovellesi – Helppous ja mukavuus yhdessä paketissa!

Unohda aikaa vievät autokauppareissut ja pitkät odotusjonot – tarjoamme sinulle vaivattoman tavan hankkia unelmiesi auto suoraan kotiisi! Osta auto helposti ja nopeasti kanssamme ja nauti seuraavista eduista:

🌟 Huoletonta autoilua: Valikoimastamme löydät laadukkaat ja hyvin huolletut autot, jotka on tarkastettu huolellisesti ennen toimitusta. Voit luottaa siihen, että saat käyttöösi luotettavan menopelin.

🏠 Kotiintoimitus vaivattomasti: Ei enää tarvetta suunnitella aikaa auton noutoon. Me tuomme valitsemasi auton suoraan kotiovellesi, oli sitten kyseessä koti, työpaikka tai haluamasi osoite – sinä päätät!

💰 Selkeät kauppaehdot: Meillä kaupankäynti on läpinäkyvää ja helppoa. Saat kaikki tarvittavat tiedot autosta etukäteen, ja kaikki kauppaan liittyvät asiat hoituvat vaivattomasti verkossa.

⏱️ Säästä aikaa: Arvostamme aikaasi! Oston helppous ja kotiintoimitus säästävät sinulle arvokasta aikaa, jota voit käyttää muihin tärkeisiin asioihin.

Valitse älykäs tapa hankkia auto – valitse kotiintoimitus ja nauti auton ostamisen vaivattomuudesta. Ota meihin yhteyttä  ja anna meidän huolehtia autoasioista puolestasi.

Tervetuloa uuden auton iloon kätevästi kotiisi.

 

 

 

Löydä sinua kiinnostava auto tarjonnastamme ja ota yhteyttä myyjään 0500 673 074 tai
aatamila@autoaatamila.fi

Myyjä esittelee sinulle puhelimitse auton tiedot. Sovitte mahdollisesta vaihtoautosta ja maksettavasta välirahasta.

Auto toimitetaan kotiisi, jolloin voit koeajaa auton ja todeta sen sellaiseksi, kuin myyjä puhelimessa esitteli. Kauppa on sitova vasta, kun molemmat osapuolet ovat nähneet autot ja todenneet ne sovitun mukaisiksi.

Paperit allekirjoitetaan ja saat haluamasi auton heti käyttöön.