Juhta Plus -peräkärryt ja trailerit

Auto Aatamila on Juhta Plus -peräkärryjen ja venetrailerien virallinen jälleenmyyjä Joensuussa

Laadukkaat Juhta Plus peräkärryt ja trailerit saat nyt meiltä! Juhta Plus -peräkärryt ja venetrailerit ovat tunnettuja kotimaisuutensa lisäksi korkeasta ja tasaisesta laadustaan, jonka takaa säännölliset ulkopuolisten tahojen (mm. Trafin) tekemät laaduntarkistukset. Juhta-tuotteiden valtteja ovat paikallisuus ja pitkä kokemus.

Juhta Plus tuotteet valmistetaan Viinijärvellä, Pohjois-Karjalassa. Kaikissa peräkärryissä on hitsattu runkorakenne ja laadukas sinkitys – eli tehty oikein ja kestämään sukupolvelta toiselle. Juhta tuottaa pitkään kestäviä, laadukkaita peräkärryjä, joiden omistaminen on turvallista ja käyttäminen vaivatonta ja helppoa.

Koukussa jo vuodesta 1977

Nyt on tilaisuutesi hankkia laadukkaat, kotimaiset Juhta Plus -peräkärryt ja venetrailerit meiltä Joensuussa! Juhta Plus -tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, pitkäikäisyydestään ja paikallisuudestaan – valmistettu Pohjois-Karjalassa.

Olipa kyseessä sitten mökkireissu, muutto tai suurempi kuljetus, Juhta Plus tekee taakkasi kantamisesta vaivatonta ja turvallista!

✔️ Enemmän tilaa: Juhta Plus tarjoaa entistäkin suuremman kuormankeston, joten voit kuljettaa kaikki tärkeät tavarasi yhdellä kertaa.
✔️ Helppo käyttö: Juhta Plus -peräkärry on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi. Sen nopea koukuttaminen ja irrottaminen tekee kuljetuksesta vaivatonta.
✔️ Turvallisuus edellä: Juhta Plus on varustettu kestävällä jarrujärjestelmällä ja vakiovarusteena olevalla tehokkaalla valaistuksella, joten voit luottaa siihen, että kuljetuksesi on turvallista kaikissa olosuhteissa.

Juhta Plus -peräkärry tekee matkanteosta sujuvaa ja huoletona, olipa sitten kyseessä pieni tai suuri kuljetus. Valitse laadukas kumppani, joka tekee elämästäsi helpompaa.

Tutustu lisää Juhta Plus -peräkärryn ominaisuuksiin ja hanki omasi jo tänään!
Hanki unelmiesi peräkärry nyt – me tarjoamme joustavaa rahoitusta matkallesi kohti sujuvampia kuljetuksia!

Juhta Plus myynti ja lisätiedot:

Auto Aatamila Oy
Raatekankaantie 6, Joensuu
Puh: 0500 673 074, Kalle