RAHOITUS

Auto kuukausierissä – Jopa ilman käsirahaa!

Unelmiesi auto nyt ulottuvillasi – Helppo auton ostaminen rahoituksella!

Haluatko vaihtaa autoa tai hankkia ensimmäisen oman menopelisi? Me teemme auton ostamisesta rahoituksella yksinkertaista ja vaivatonta. Tutustu tarjoamiimme etuihin:

🌟 Joustava rahoitusvaihtoehto: Valitse juuri sinulle sopiva rahoitusratkaisu. Tarjoamme joustavia maksuaikoja ja kilpailukykyisiä korkoja, jotka helpottavat auton hankintaa.

💼 Yksinkertainen hakuprosessi: Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan rahoitusratkaisun ja hoidamme puolestasi hakuprosessin.

📋 Selkeät ehdot: Meille on tärkeää, että tiedät tarkalleen, mihin sitoudut. Siksi tarjoamme selkeät ja läpinäkyvät ehdot rahoituksellesi.

⏱️ Nopea päätös: Et joudu odottamaan pitkään – päätös rahoituksesta tulee nopeasti, jotta voit suunnata kohti uuden auton ajokokemusta.

Ota askel kohti uutta autoa nyt ja nauti ajamisen ilosta ilman huolta suurista hankintakustannuksista. Ota meihin yhteyttä ja aloita autounelmasi toteuttaminen kanssamme.

Tervetuloa uuden auton rattiin vaivattomasti rahoituksen avulla!

VAIVATON – Rahoituksen myöntäminen ja sopimusten teko  onnistuu helposti auton oston yhteydessä.Hoidamme kaikki rahoitukseen liittyvät sopimusasiat puolestasi.

Kysy lisää myyjältä 0500 673 074 tai
aatamila@autoaatamila.fi

TURVALLINEN – Tasaiset kuukausierät takaavat sen, ettei ikäviä yllätyksiä tule.

Autorahoitus on yleisin tapa hankkia auto.

Rahoituskorko 7,90%  +kulut.

Luotonavausmaksu 250€
Käsittelymaksu 15€/kk

HELPPO – Saat rahoituksen sinulle sopivalla käsirahalla ja maksuaikaa jopa 72 kk.

Ostettava auto toimii rahoituksen vakuutena ja saat auton käyttöösi heti.

Rahoituksen saaminen edellyttää myönteisen luottopäätöksen.

 

Yhteistyössä mukana