A LISÄTURVA

Huolettomia kilometrejä vaihtoautolle

Auto Aatamilasta saat uudelle vaihtoautollesi A Lisäturvan joka on markkinoiden houkuttelevin ja kattavin lisäturva käytetylle autolle. A Lisäturva sopii kaikille vaihtoautoillemme, jotka ovat alle 250000 km ajettuja ja alle 19 vuoden ikäisiä. Se soveltuu sekä henkilöautoille että pakettiautoille, ja voit ostaa sen joko yksityishenkilönä tai yrityksenä. A Lisäturva edellyttää, että kaikki auton huollot on tehty auton huolto-ohjelman mukaisesti ja ajallaan.

A Lisäturva on mahdollista ostaa kaikkiin autoihin, jotka ovat lisäturvan myyntihetkellä enintään 19 vuotta vanhoja ja alle  250 000 km ajettuja. A Lisäturva ei kata tavanomaisia kuluvia osia kuten renkaita tai huolto-ohjelman mukaisia huoltoja.

Lisäturvaa autollesi yllättävien korjauskustannusten varalle

✔️ Ei omavastuuta

✔️ Ei vuotuista kilometrirajaa

✔️ Henkilö- ja pakettiautoille

✔️ Yksityisille ja yrityksille

✔️ Voimassa aina 250 000 km saakka

✔️ Saatavilla myös hybridi- ja täyssähköautoille

 

Entistä mutkattomampaa ja turvallisempaa
autoilua!

A Lisäturva on käytetyille autoille tarkoitettu kunnossapitopaketti. Jos autoosi tulee odottamaton rikkoutuminen, lisäturva voi säästää sinulta tuhansia euroja.

A Lisäturva on mahdollista ostaa kaikkiin autoihin, jotka ovat lisäturvan myyntihetkellä enintään 19 vuotta vanhoja ja alle 250 000 km ajettuja. Edellyttää huolto-ohjelman noudattamista.

Korvattavia osa-alueita mm.

  • Moottori ja moottorielektroniikka
  • Voimansiirto
  • Ohjaus
  • Jarrujärjestelmä
  • Polttoainejärjestelmä
  • Mukavuus- ja turvalaitteet
  • Ilmastointi

Kysy lisää turvan kattavuudesta myyjältä.

 

 

Miten toimin jos autooni tulee vika?

Asian käsittelyssä sinua auttavat ammattitaitoiset autoasiantuntijat, joilla on pitkä kokemus alalta.

Soita asiakaspalveluun 09 348 73237 ja sovi hinaus Lisäturvan määrittämään huoltopaikkaan. Asiakaspalvelusta saat ohjeet auton huoltamiseen ja korjaamiseen.