Vuokraa palju

Kaipaatko vetonaulaa illanistujaisiin tai haluatko rentoutua pitkän viikon jälkeen?

Rentoudu mukavuudesta tinkimättä! Vuokraa Joensuun paras palju-elämys meiltä!

Meillä on ratkaisu juuri sinulle! Vuokraamme laadukkaita paljukärryjä Joensuun alueella, jotka tarjoavat sinulle unohtumattoman rentoutumishetken missä tahansa haluatkin.

Miksi valita paljukärry vuokrauksemme?

🛁 Ylellinen mukavuus: Paljukärrymme ovat varusteltu mukavalla istuimella, joka takaa täydellisen rentoutumisen. Voit upottautua lämpimään veteen ja unohtaa arjen kiireet hetkeksi.
🌄 Vapaus liikkua: Paljukärry on kuin liikkuva keidas. Voit sijoittaa sen kauniiseen luontokohteeseen, omalle pihallesi tai vaikka ystäviesi luo. Maiseman vaihto tekee rentoutumisesta entistäkin nautinnollisempaa.
🎉 Sopii jokaiseen tilaisuuteen: Olipa kyseessä syntymäpäiväjuhlat, illanvietto ystävien kanssa tai romanttinen hetki kumppanisi kanssa, paljukärry luo taatusti unohtumattoman tunnelman.
💧 Helppokäyttöinen: Paljukärryn käyttö on yksinkertaista – opastamme sinut käytön saloihin Joensuussa. Näin voit keskittyä täysin rentoutumiseen.
🌞 Koko perheen ilo: Paljukärryssä riittää tilaa useammallekin henkilölle, joten voit jakaa rentoutumisen ilon ystävien ja perheen kesken.

Älä enää odota – varaa oma paljukärrysi ja anna itsellesi ansaitsemasi hetki rentoutumista ja luksusta.

180 cm halkaisijan palju liikkuu kätevästi peräkärryssä ja lämpenee 30 kW savuhormilla varustetulla ulkokamiinalla, eli voit lämmittää paljun omilla puilla. Paljukärrin kuljetus onnistuu henkilöautolla ja B ajokortilla. Paljukärry on rekisteröity vuokrauskäyttöön ja vuokrahinta sisältää kaskovakuutuksen 200€ omavastuulla.

Palju on helppo ja nopea lämmittää. Vuokraamme paljun aina pestynä ja desinfioituna. Mukaan tulee lämpömittari, kelluva juomapulloteline ja poistoletku. Palju sijaitsee Joensuussa.

Paljun vuokrahinnat:

Ma-to 50€/vrk
V
iikonloppu pe-ma 120€ (paljun palautus maanantaina)

Kylpytynnyrin nouto / palautus: Auto Aatamila Oy, Raatekankaantie 6, Joensuu
Tarvittaessa kylpytynnyrin nouto ja palautus onnistuu myös Kolin alueelle. (Sovittava erikseen)

Kysy lisää 050 414 5909, Mia.