Vuokraa palju – Joensuu

Paljun vuokraus Joensuu - Auto Aatamila

Paljun vuokraus Joensuussa – kaipaatko vetonaulaa illanistujaisiin tai haluatko rentoutua pitkän viikon jälkeen?

Rentoudu mukavuudesta tinkimättä – vuokraa Joensuun paras palju-elämys meiltä!

Auto Aatamilan vuokraama laadukas paljukärry Joensuussa tarjoaa sinulle unohtumattoman rentoutumishetken, missä tahansa haluatkin viettää mukavan illan tai viikonlopun.

Paljukärryn vuokraus ja maksaminen tapahtuu autoliikkeessämme, ja saat sen helposti mukaasi. Palautus tapahtuu esimerkiksi maanantaina, kun paljun vuokraus on koko viikonlopuksi. Opastamme myös paljun käyttöön.

Paljun halkaisija on 180 cm, ja se liikkuu kätevästi ja kevyesti peräkärryssä. Peräkärryä voi vetää lähes kaikilla henkilöautoilla, ja sen kuljettamiseen riittää tavallinen B-kortti – et tarvitse esim. Be -korttia.

Paljun vesi lämpenee tehokkaalla 30 kW ulkokamiinalla, ja voit lämmittää paljun omilla puilla. Paljun tulisija on varustettu helposti pystytettävällä savuhormilla, joka varmistaa kaminan hyvän vedon. Samalla savu nousee riittävän korkealle ettei se häiritse paljun käyttäjiä.

Paljukärry on rekisteröity vuokrauskäyttöön ja vuokrahinta sisältää kaskovakuutuksen 500€ omavastuulla.

Palju on helppo ja nopea lämmittää. Vuokraamme paljun aina pestynä ja desinfioituna. Mukaan tulee lämpömittari, kelluva juomapulloteline ja poistoletku. Palju sijaitsee Joensuussa autoliikkeemme pihalla.

Paljukärryn vuokra – hinta:

Ma-to 50€/vrk sis alv 24%
V
iikonloppu pe-ma 120€ sis alv 24% (paljun palautus maanantaina)

Paljun nouto / palautus: Auto Aatamila Oy, Raatekankaantie 6, Joensuu
Tarvittaessa kylpytynnyrin nouto ja palautus onnistuu myös Kolin alueelle. (Sovittava erikseen)

Kysy lisää 050 414 5909 / Mia.

Vinkkejä kylpytynnyrin käyttöön

Vuokraamamme kylpytynnyri on kevyt siirtää tyhjänä vaikka työntämälläkin, jolloin saat sen helposti haluamaasi paikkaan. Paljukärryn sijoitus kannattaa miettiä tarkkaan, koska täytettynä kärry on erittäin painava, ja tukijalat estävät sen siirtelyn.

  • Paljukärryn halkaisija on 180 cm, ja siihen mahtuu noin 2000 litraa vettä
  • Paljun täyttäminen tavallisella puutarhaletkulla kestää veden paineesta riippuen noin 2-3 tuntia
  • Paljun vesi lämpenee nopeasti tehokkaalla kamiinalla, mutta suuren tilavuuden takia palju kannattaa lämmittää hyvissä ajoin
  • Kahdella täydellä pesällisellä paljun vesi lämpenee kylpylämpimäksi.
  • Lämpöä on helppo säätää polttamalla pienempiä määriä puita.
  • Koska liian lämmin palju ei ole millään tapaa mukava, on monesti järkevää täyttää palju vajaaksi, lämmittää vesi, ja tarvittaessa lisätä kylmää vettä ennen paljun käyttöä
  • Vesi lämpenee selvästi nopeammin, kun kylpytynnyrin kansi pidetään suljettuna lämmityksen aikana
  • Kylpytynnyrin poistoletkun avulla kylpytynnyri tyhjentyy noin 15 minuutissa. Huomioithan myös tyhjentäessä, että palju sisältää erittäin paljon vettä!

Vuokrattavan paljun mukavuus ja vapaus

🛁 Ylellinen elämys: Vaikka suomalaisille paljussa istuminen tähtitaivaan alla on tuttua, voi se esimerkiksi ulkomaalaisille olla täysin unohtumaton elämys! Paljukärry on varustettu mukavilla istuimilla, jotka takaavat mukavan kylpyhetken. Voit upottautua lämpimään veteen ja unohtaa arjen kiireet – lämpimässä paljussa viihtyy pitkään.
🌄 Liikkumisen vapaus: Paljukärry kulkee helposti tavallisen henkilöauton perässä, jolloin voit sijoittaa sen omalle pihallesi, mökille, juhlatilan pihalle tai viedä sen vaikka ystäviesi luo. Maiseman vaihto tekee rentoutumisesta entistäkin nautinnollisempaa.
🎉 Sopii moneen juhlaan tai arkeen: Syntymäpäiväjuhlat, illanvietto ystävien tai perheen kanssa, saunaporukan juhlat, sukujuhlat –  paljukärry luo saunan ohessa perinteistä suomalaista tunnelmaa.
💧 Paljukärry on helppokäyttöinen: Paljukärryn käyttö on helppoa – opastamme kärryn käytön vuokrauksen yhteydessä. Näin saat paljun nopeasti tulille ja käyttöön.
🌞 Koko perheen ilo: Paljukärryssä riittää tilaa useammallekin henkilölle, joten paljussa voi viettää rentouttavaa vapaa-aikaa ystävien ja perheen kesken.

Älä enää odota! Vuokra paljukärry käyttöösi – kysy lisää 050 414 5909 / Mia!