Oletko ostamassa vaihtoautoa? Pidä nämä asiat mielessä autokaupoilla.

Luotettava vaihtoauto on vähän ajettu, huolellisesti huollettu sekä tarkastettu yksityiskohtaisesti ennen myyntiä.

Katso tästä muistilista vaihtoauton ostajalle. Pidä mielessä…

  • Ajetut kilometrit
  • Vuosimalli
  • Huoltohistoria
  • Auton kunto ja katsastustiedot
  • Varustetaso

Joko olet tutustunut Auto Aatamilan uuteen A-plus merkintään?

A-plus merkintä kertoo, että auto on läpäissyt katsastusta tarkemman kuntotarkastuksen. Löydät A-plus autoista aina kattavat huoltotiedot. A-plus merkinnällä varustetut autot ovat pääsääntöisesti alle 5 vuotta vanhoja ja yli 70 kohtaisen kuntotarkastuksen läpikäyneitä, joten A-plus auton voit ostaa aina luottavaisin mielin.

Huolellisesti valittuja

Kaikki A-plus valikoimaan valitut autot ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, nykyaikaisia ja luotettavia ajoneuvoja. Kaikki A-plus autot ovat alle viisi vuotta vanhoja ja enintään 130 000 km ajettuja.

Huollettu korkeimpien standardien mukaisesti

A-plus autot on huollettu korkeimpien tehdasstandardien mukaisesti. Autot läpikäyvät laajan kuntotarkastuksen, joka on katsastusta laajempi noin 70 kohtainen ulkopuolisen ja puolueettoman tarkastajan suorittama tarkastus. Tämän lisäksi autoihin on suoritettu huolellinen puhdistus ja vahaus ennen myyntiin saapumista. A-plus autoista näet yksityiskohtaisen huoltohistorian, josta löydät kaikki aiemmat korjaukset ja huollot sekä niiden päivämäärät.

Varustettu lisäturvalla

Auto Aatamilan lisäturva on käytetyille autoille tarkoitettu kunnossapitopaketti. Jos autoosi tulisi odottamaton rikkoutuminen, lisäturva voi säästää sinulta tuhansia euroja. Lisäturva on automaattisesti mukana kaikkien A-plus autojen myyntihinnassa.

Kun etsit vaihtoautoa, jolla on edessään vielä monia vuosia ja tuhansia kilometrejä, tutustu meidän A-plus autovalikoimaamme.