Auto Aatamilan A-lisäturva on markkinoiden kattavin käytetyille autoille tarkoitettu kunnossapitopaketti. Jos autoosi tulee odottamaton rikkoutuminen, lisäturva voi säästää sinulta tuhansia euroja. Lisäturva antaa sinulle turvallisemman, helpomman ja edullisemman tavan auton omistamiseen.

 

 

Tee ajamisesta huoletonta

A-Lisäturva kattaa useimmat kalliit korjaukset, joita autoon voi syntyä yllättäen. A-Lisäturvalla teet autoilusta huoletonta, sillä sen avulla sinun ei tarvitse murehtia yllättävistä korjauskuluista. Laajaan lisäturvaan sisältyvät esimerkiksi sellaiset rikkoutuvat osat, joiden kulumiseen auton käyttäjä ei voi itse käytöksellään vaikuttaa, kuten voimansiirto, vetoakseli, nivelet, termostaatti, vesipumppu.

Kukaan ei osaa ennustaa tulevaa; myös hyväkuntoiset ja vähän ajetut autot voivat rikkoutua yllättäen. Jos otat autolle kaskovakuutuksen liikenneonnettomuuden takia, miksi et turvaisi myös itse autoa yllättävän rikkoutumisen varalta.

 

Ei kalliita kertamaksuja

A-Lisäturvan kustannukset liitetään autorahoituksen kuukausihintaan. Näin lisäturva antaa sinulle pienellä kuukausimaksulla mielenrauhaa ja taloudellista turvaa. Meiltä Auto Aatamilasta saat auton oston yhteydessä tarvittaessa järkevän rahoituksen jopa ilman käsirahaa. Lue lisää rahoituksesta.

Kun otat autoosi kattavan A-Lisäturvan, yllättävät korjauskulut eivät käännä taloustilannetta päälaelleen. Tämä voi säästää sinulta jopa tuhansia euroja, sillä usein rikkoutumisen yllättäessä auton korjauskulut ovat monia satoja, jopa tuhansia, euroja.

 

Korjaus tapahtuu sinua lähellä – nopeasti ja luotettavasti

Korvauspäätöksen saat nopeasti ja helposti. Voit ottaa yhteyttä lisäturvan tarjoajaan esimerkiksi Fragus-chatillä, soittamalla tai Fraguksen nettisivujen kautta. Korvaustapahtumat käsitellään aina nopeasti ja tavallisesti saat vastauksen alle puolessa tunnissa. Korjaamo hoitaa asian tästä eteenpäin helposti ja vaivattomasti. Myös me Auto Aatamilassa neuvomme mielellään, jos meiltä ostettu lisäturva herättää kysymyksiä.

Ajoneuvo korjataan sinua mahdollisimman lähellä sijaitsevassa valtuutetussa huoltoliikkeessä. Fragus Groupin korjaamo- ja varaosaverkosto on todella laaja: jokaisesta kotimaan kaupungista löytyy korjaamo, johon auto voidaan ohjata. Jos paikkakunnaltasi ei löydy valtuutettua huoltoliikettä, asia saadaan hoidettua usein myös pienempien korjaamojen kanssa.

Olet ehkä kokenut, kuinka välillä varaosien saanti voi olla hidasta ja hankalaa. Fragus Groupin laajan verkoston avulla varaosia voidaan toimittaa nopeasti juuri sinne, missä niitä tarvitaan. A-Lisäturvan avulla voit siis luottaa siihen, että auton korjausaika ei veny tarpeettoman pitkäksi. 

 

Asiakkaan vastuut sekä ajoneuvon vaatimukset

Jotta A-Lisäturva on mahdollista hankkia autoon, myös asiakkaan pitää huolehtia autosta. Lisäturva edellyttää, että autossa noudatetaan huolto-ohjelmaa, minkä lisäksi huolloista täytyy olla kirjalliset dokumentit.

A-lisäturva voidaan hankkia polttomoottoriautoon, hybridiin sekä sähköautoon. Auton ikä saa olla myyntihetkellä enintään 19 vuotta sekä auton tulee olla alle 250 000 km ajettu. Auto Aatamilan valikoimista löydät useita autoja, joihin voit hankkia A-Lisäturvan. Tutustu autovalikoimaan.

 

A-Lisäturva myös sähköautoihin

Aiheuttaako sähkötekniikka epävarmuutta? Ei hätää! GOSafe Electric tuo apua ja turvaa tilanteissa, joissa sähköautoon tulee yllättävä rikkoutuminen. GOSafe Electric on sähköautoihin saatava lisäturva, joka kattaa korkeajänniteakuston sekä kennon hajoamisen, mikä on yleisin vika sähköautojen akuissa.

Akkuturva on 10 vuotta tai 200 000 km. Lisäturva ei korvaa akkukapasiteetin alenemista. 

 

A-Lisäturva saatavilla myös yrityksille

A-Lisäturva sopii loistavasti myös yrityksille. Auto Aatamilan A-Lisäturva sopii jokaiselle, joka haluaa huolettoman auton omistamisen ilman pelkoa isoista yllättävistä korjauskuluista.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää auton oston yhteydessä tai ota yhteyttä myymälään. Me Auto Aatamilassa vastaamme mielellämme kysymyksiin! Klikkaa itsesi tästä vaihtoautoluetteloon.