Uusi vuosi, vanhat kujeet…

…voit luottaa Auto Aatamilasta ostetun auton laatuun. Otamme myyntiin vain luotettavia, vähän ajettuja, hyväkuntoisia ja säännöllisesti huollettuja autoja.

…saat aina A-luokan palvelua. Meillä saat kuuntelevaa, ammattitaitoista sekä ystävällistä asiakaspalvelua. Haluamme tehdä autokaupasta helppoa ja vaivatonta juuri sinulle sopivana aikana. Voit varata henkilökohtaisen palveluajan ajanvarauskalenteristamme.

…teet auton ostosta mutkatonta ja turvallista. Auton myyntihinta kattaa aina kahdet renkaat, ammattilaisen käsintehdyn sisä- ja ulkopuhdistuksen, auton rekisteröinnin, vakuuttamisen ja omistajanvaihdoksen.

…saat auton lisäksi tarvittaessa 🌟 RAHOITUKSEN 🌟 A LISÄTURVAN 🌟 KOTIINTOIMITUKSEN

Tervetuloa A-luokan palveltavaksi!

 

Tervetuloa talvi! ❄️

Joko sinä olet laittanut auton talvikuntoon?

Katso alta muistilista ja tarkista, mitkä asiat vaativat vielä kunnostusta.

⛄ Vaihda tuulilasinpesuneste pakkasen kestävään talvilaatuun. Tarkista samalla pyyhkijänsulkien kunto.
⛄ Hanki lukkosulaa ja laita se säilytykseen auton ulkopuolelle. Kun lämpötila vaihtelee nollan molemmin puolin, kostea kylmyys saattaa hyydyttää auton lukot.
⛄ Tarkista talvirenkaiden kunto. Riittävä urasyvyys sekä laadukkaat renkaat takaavat turvallisuutta sinulle sekä muille liikkujille.
⛄ Tarkista auton valojen toimivuus ja kunto. Erityisesti pitkien valojen kanssa kannattaa olla vaativa!
⛄ Varaa hyväkuntoinen jääraappa ja harja autoon. Poistat lumen ja jään helposti auton katolta ja tuulilasista pitkävartisella harjalla, jonka toisessa päässä on jääraappa.
⛄ Huolehdi auton esilämmityksestä. Näin pidät huolta moottorin kunnosta, säästät polttoainekuluissa ja lisäät talviautoilun ajomukavuutta.

Turvallisia talvikilometrejä!

Turvalliset talviautot löydät vaihtoautoluettelostamme