Uusi vuosi, vanhat kujeet…

…voit luottaa Auto Aatamilasta ostetun auton laatuun. Otamme myyntiin vain luotettavia, vähän ajettuja, hyväkuntoisia ja säännöllisesti huollettuja autoja.

…saat aina A-luokan palvelua. Meillä saat kuuntelevaa, ammattitaitoista sekä ystävällistä asiakaspalvelua. Haluamme tehdä autokaupasta helppoa ja vaivatonta juuri sinulle sopivana aikana. Voit varata henkilökohtaisen palveluajan ajanvarauskalenteristamme.

…teet auton ostosta mutkatonta ja turvallista. Auton myyntihinta kattaa aina kahdet renkaat, ammattilaisen käsintehdyn sisä- ja ulkopuhdistuksen, auton rekisteröinnin, vakuuttamisen ja omistajanvaihdoksen.

‚Ķsaat auton lis√§ksi tarvittaessa ūüĆü RAHOITUKSEN ūüĆü A LIS√ĄTURVAN ūüĆü KOTIINTOIMITUKSEN

Tervetuloa A-luokan palveltavaksi!

 

Tervetuloa talvi! ‚ĚĄÔłŹ

Joko sinä olet laittanut auton talvikuntoon?

Katso alta muistilista ja tarkista, mitkä asiat vaativat vielä kunnostusta.

‚õĄ Vaihda tuulilasinpesuneste pakkasen kest√§v√§√§n talvilaatuun. Tarkista samalla pyyhkij√§nsulkien kunto.
‚õĄ Hanki lukkosulaa ja laita se s√§ilytykseen auton ulkopuolelle. Kun l√§mp√∂tila vaihtelee nollan molemmin puolin, kostea kylmyys saattaa hyydytt√§√§ auton lukot.
‚õĄ Tarkista talvirenkaiden kunto. Riitt√§v√§ urasyvyys sek√§ laadukkaat renkaat takaavat turvallisuutta sinulle sek√§ muille liikkujille.
‚õĄ Tarkista auton valojen toimivuus ja kunto. Erityisesti pitkien valojen kanssa kannattaa olla vaativa!
‚õĄ Varaa hyv√§kuntoinen j√§√§raappa ja harja autoon. Poistat lumen ja j√§√§n helposti auton katolta ja tuulilasista pitk√§vartisella harjalla, jonka toisessa p√§√§ss√§ on j√§√§raappa.
‚õĄ Huolehdi auton esil√§mmityksest√§. N√§in pid√§t huolta moottorin kunnosta, s√§√§st√§t polttoainekuluissa ja lis√§√§t talviautoilun ajomukavuutta.

Turvallisia talvikilometrejä!

Turvalliset talviautot löydät vaihtoautoluettelostamme